Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Φέτος η χρονιά είναι ιδιαίτερη για μένα, καθώς ένα ακόμα βιβλίο μου διακινείται από τον εκδοτικό οίκο Bookstars. Η "Συγγραφή-Μαγική διαδρομή" είναι εν μέρη βιογραφική και ένα δοκίμιο πάνω στην αγαπημένη μου ασχολία με την τέχνη του λόγου.

Η συγγραφή έχει μια μαγική επίδραση πάνω στον συγγραφέα που λειτουργεί συναισθηματικά καθ' όλη την διάρκεια τής δημιουργίας μιας ιστορίας, αλλά στην τέχνη τού λόγου, πρέπει κάποιες στιγμές να αποστασιοποιείται και να κάνει κριτική στο ίδιο του το δημιούργημα.
Σ' αυτό το βιβλίο θα βρούμε, με παραδείγματα, τον τρόπο να βρίσκουμε το θέμα μας, να κάνουμε την επιμέλεια μας, να μεταφράζουμε το κείμενο μας, να το φτιάχνουμε σε βιβλίο για έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
http://www.bookstars.gr/User/BookDetails.aspx?Id=5buTeBJYhjbNT5kh0la%2bIQ%3d%3d&CId=t95GSCuLKLA%3d



Η χαρά μου είναι διπλή καθώς παράλληλα με το προηγούμενο βιβλίο και το δεύτερο μέρος της τριλογίας ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, με υπότιτλο Geoffrey (εξιχνιάζοντας τον φόνο του Φιλίπ Βαλουά), διακινείται απ' τον εκδοτικό οίκο Bookstars.

Παρασκευή και 13 γεννήθηκε ο Ζοφρουά ντε Σαρνέ και η μετάθεση του στο τμήμα ανθρωποκτονιών στο Παρίσι ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του, αλλά η εξιχνίαση τού φόνου τού επιφανούς Φιλίπ Βαλουά, αλλοτρίωσε την ζωή του, φέρνοντας στην επιφάνεια τις ρίζες του ονόματος του και πράγματα που δεν ήξερε πως υπάρχουν και άλλα που υπήρχαν και τα είχε ξεχάσει...

http://www.bookstars.gr/User/BookDetails.aspx?Id=5buTeBJYhjbQDua2JoTjiA%3d%3d&CId=49ZlzbrVvqo%3d