Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑΤΑ

Με αφορμή έναν διαγωνισμό που αναρτήθηκε στο marielartcourse.blogspot.com ένα blog που παρακολουθώ ξεκίνησα γι αυτό το πίνακα με ξηροπαστέλ. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία και περισσότερα στην "ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΔΑΧΗΣ"

4 σχόλια:

MYSTELIOS είπε...

Καλημέρα Έφη μου , χαίρομαι που ανακαλύπτω ακόμη ένα μπλογκ δικό σου , το έργο σου για τον διαγωνισμό της φίλης Μαριέλας είναι εξαιρετικό και σίγουρα διεκδικεί επάξια το βραβείο , εύχομαι καλή επιτυχία !!!

ΕΦΗ είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ και καλωσήλθες στο blog μου. Χάρηκα πολύ που εσύ και η Κατερίνα, γραφτήκατε. Αυτό θα πει, πως σας άρεσς η "ΟΔΥΣΣΕΙΑ..." μου. Ελπίζω να σας βοηθήσει στην δική σας δημιουργικότητα.

erifili είπε...

Πανέμορφα τα θαλασσινά καθρεφτίσματά σου.Σου εύχομαι καλήεπιτυχία.Σκέφτομαι και εγώ να πάρω μέρος, έτσι, για να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και τις ικανότητές μου.
Είμαι και εγώ αυτοδίδακτη, και τώρα που τα παιδιά εφυγαν, όταν έχω ελεύθερο χρόνο ασχολούμαι με αυτό που πάντα αγαπούσα.

ΕΦΗ είπε...

Εύχομαι και σε σένα καλή επιτυχία. Νομίζω ότι πρέπει πάντα να βρίσκουμε χρόνο, έστω και λίγο, για να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν.