Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΦΩΣ Τ' ΑΠΟΜΕΣΗΜΕΡΟ

Σ' αυτή την υδατογραφία, με παίδεψε λίγο η προοπτική του φαναριού. Ο σύζυγος μου, μου είπε πως δεν του άρεσε σαν θέμα για να το ζωγραφίσω και του είπα πως, καλλιτεχνικά είναι δύσκολο και πόσο μάλλον σαν υδατογραφία, όπου δεν έπρεπε να σκεπαστεί με τα σκούρα χρώματα, το φως του φαναριού και η λαμπρότητα όπου αντανακλούσε το φως. Περισσότερα στην "ΟΔΥΣΣΕΙΑ..."

4 σχόλια:

MYSTELIOS είπε...

Πραγματικά δύσκολη εργασία και ειδικά για υδατογραφία αλλά το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εκπληκτικό ,αφού φαίνεται σαν φωτογραφία !!!
Μπράβο Έφη καλή συνέχεια !!!

ΕΦΗ είπε...

Οι μικρές εικόνες και περισσότερο οι φωτογραφίες, εξιδανικεύουν πάντα τα αντικείμενα. Πάντως προσπάθησα να πλησιάσω την πραγματικότητα, κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα, χωρίς να τρελαίνομαι για τις λεπτομέρειες και η θετική σου γνώμη με ικανοποιεί ιδιαίτερα. Σ' ευχαριστώ και καλό μήνα!

H.Constantinos είπε...

Πάντως πέτυχε η προοπτική, και το κυριότερο και δυσκολότερο, πέτυχε και ο έσωθεν φωτισμός!

Οντως δύσκολο σε ακουαρέλλα, πολύ πετυχημένο, δηλώνω εντυπωσιασμένος...

ΕΦΗ είπε...

Σ'ευχαριστώ πολύ. Έχω έναν φίλο, από όπου προμυθεύομαι τα υλικά και ασχολείται με τη ζωγραφική κι όταν κάνει κάτι που τον ικανοποιεί πολύ, χαριτολογώντας, φιλάει τα χέρια του!!! Νομίζω ότι πολύ καλλιτέχνες έχουν κάποιο τέτοιο συναίσθημα, ιδιαίτερα όταν ακούν και θετικά σχόλια. Καλές διακοπές!!