Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ

Η  αυτοδιδαχή δεν σταματάει στη ζωγραφική! Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, σας ανακοινώνω τη κυκλοφορία του πρώτου μου βιβλίου! Μου πήρε πολύ καιρό να το γράψω και αρκετό για να το διορθώσω καθώς πρόσθετα και αφαιρούσα και μετέθετα παραγράφους και κεφάλαια, αλλά κατάφερα να γράψω κάτι που να ενδιαφέρει τον εκδοτικό οίκο να το εκδόσει!
Περίληψη:Παρασκευή και 13, γεννήθηκε ο Ιάκωβος Φραντζέκος και στα γεννέθλια των 45 χρόνων του, ανακάλυψε την πραγματική του ταυτότητα, ότι ήταν απόγονος του μεγάλου μάγιστρου των Ιπποτών του Ναού, Ζακ ντε Μολαί. Παρασκευή και 13, γεννήθηκε ο Φιλίπ Βαλουά, ο οποίος μέσα από μια σειρά περίεργων συμβάντων, οδηγήθηκε στις ρίζες του ονόματος του, που ξεκινούσε απ' τον βασιλιά της Γαλλίας, Φίλιππο τον Ωραίο, ο οποίος φυλάκισε κι έκαψε στη πυρά τον Ζακ ντε Μολαί. Οι δρόμοι των δυο ανδρών θα συναντηθούν, για να ξαναγράψουν την ιστορία.
 Ένα δείγμα της ιστορίας "ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ"

2 σχόλια:

ART-TRAVELLER είπε...

Θερμά συγχαρητήρια φίλη Έφη και καλή επιτυχία στην κυκλοφορία του καινούργιου σου βιβλίου. Ο τίτλος και το ωραίο εξώφυλλο υπόσχονται πολλά στον αναγνώστη, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και ελπίζω να κυκλοφορίσει σύντομα και στην Κύπρο για να μπορέσω να το βρω !!!
Καλή σου μέρα και καλή συνέχεια !!!

ΕΦΗ είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ! Χωρίς δέσμευση, απλά πληροφοριακά, σε ενημερώνω ότι μπορείς να το παραγγείλεις όποτε θέλεις μέσω ίντερνετ από το site του εκδοτικού οίκου που θα το βρεις στη σελίδα μου "ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ"! Ευχαριστώ και πάλι!